blik.co.za   gebeure   meer   byvoeg  
Platforms en Merkers
kos: resepte, kookkuns, bak, bier, wyn, mampoer, witblits, brandewyn, hardehout, eetplekke
Granola is een van daai goed wat altyd nog vir my baie lekker was, maar wat ek altyd huiwerig is om te koop as gevolg van die vreeslike hoeveelheid suiker wat altyd daarin is. Die gesonder weergawes wat mens dan wel kry wat minder suiker in het of suikervry is, is dan ook so duur dat die prys my weer afsit daarvan om dit te koop. Ek het al lank terug begin speel met die idee om my eie granola te maak, maar het net nog nooit ‘n resep gekry wat vir my lekker gelyk het nie en ek sal erken…ek het altyd gedink dit is baie moeite. Was ek verkeerd! Dis so maklik! Ek


Onlangse inskrywings

Hierdie is beslis nie een van daai “die volgende groot wyndruif!”-artikels nie. Mense drink al hoe meer grolleau, en dis so eenvoudig soos dit. Miskien het dit iets te doen met toenemende belangstelling in die Loire-vallei van Frankryk, ’n streek wat dekades lank in die skaduwee van sy “groot broers”, Boergondië en Bordeaux, gesit het. Die Loire-vallei word by die dag meer “omhels” deur ’n nuwe geslag wyndrinkers, die sogenaamde millennials. Sy vernaamste druifsoorte, cabernet franc en chenin blanc, kan lig en toeganklik wees, maar bied veel meer as jy ernstig is en wyn as ’n wonderlike reis van ontdekking en verkenning beskou. Hoewel Grolleau-wyn uit die Loire-vallei. hulle in lande soos Amerika as genotvolle happy hour-wyne met ’n erfenis


Onlangse inskrywings

Maklike koekies vir die vakansiedae!

Onlangse inskrywings

Bestanddele 600g groen boontjies Sout 1 teelepel groente spices ½ ui 40g botter of kookolie 40g meel Peper 1 teelepel asyn 125ml suur room Pietersielie METODE: Spoel die boontjies af en sny of breek hulle in 2-3 cm lang stukke. Kook in sout water met groente spices tot gaar. Gooi die water af en hou eenkant.Kap die uie fyn en soteer in die botter. Roer die meel by en braai goed deur. Gooi 250ml van die kook sap by en prut vir 10 minute. Geur die sous met sout, peper en asyn en roer die suur room by. Voeg die boontjies by en laat dit vir n tyd saam opwarm, skep in n warm opskepskottel, strooi gekapte vars pietersielie oor

Onlangse inskrywings

My keuse van pampoen is botterskorsie.Die grys pampoen werk net so lekker.400g pampoen.1 groot eiervrug.1 blomkool in kleiner blommetjies.1 rooi soetrissie,of halwer rooi en halwe geel.So ‘n hawe pakkie kersietamaties.En 1 lemoen.Die nuwe een met rooi kleur werk lekker.Sorteer jou groente in olie van jou keuse so min of meer 4 eetl tot dit karameliseer aan die kant.Pampoenpitte vir garnering.Maak speserye aan.1 tel matige kerriepoeier.½ fyn gemmer.¼ tel fyn kaneel.½ borrie.½fyn koljander.1 eetl suiker of 1 sakkie sweetner.1 eetl suurlemoensap.Sout en peper na smaak.Gooi speserye oor groente en gooi 1 kop klapperroom of die hele blikkie as jy so voel oor roer goed.

Onlangse inskrywings

Allesverloren sounds like a cry of despair, but when RICHARD HOLMES chatted to the farm’s fifth-generation occupant, Danie Malan, he found him thoroughly upbeat – about his wines, pioneering and Portuguese cultivars. The post Anything but lost appeared first on Stellenbosch Visio.

Onlangse inskrywings

Die C-afdeling van ons A tot Z Verklarende Woordeboek vir Kookkuns terme is voltooi.Daar is inskrywings van A tot Z en die lys word deurlopend bygewerk. A tot C is voorlopig voltooi.C begin by “Cabardès”, rooi en rosé wyne uit die Aude-streek in Frankryk. Dit eindig met nog ’n verwysing na wyn, “Cuvée”, die naam van ’n versnit, maar dit word ook in Frans gebruik om te verwys na ’n hoeveelheid wyn. Daar is ook ’n wynwoordeboek beskikbaar.Dit is een van die mees volledigste woordelyste van sy soort in Afrikaans. Die lys bevat ook relevante kookkuns terme uit Frans, Duits, Italiaans en ander tale. Tans word daar gewerk aan D.


Onlangse inskrywings

’n Gewone wortelslaai sal nooit weer dieselfde wees as jy eers hierdie weergawe met Oosterse geure gemaak het nie. Die slaaisous is gesonder as die tradisionele mayonnaise-sous en tog so lekker. Dit kan vir ander slaaie ook gebruik word, veral ’n groen slaai met vrugte, soos appels en druiwe of groente soos groenboontjies en broccoli. Dit pas by die gemmer en sojasous-mengsel. Onthou dat sojasous baie sout bevat, so maak seker jy het ’n ligte southand. The post Oosterse wortelslaai appeared first on HeleenMeyer.

Onlangse inskrywings

Wanneer tyd letterlik jou baas word en tyd in die kombuis word tot die minimum beperk het ek ‘n oplossing vir jou met die hulp van jou “Slow cooker / Crock pot / Hutspot”. Die bestanddele van hierdie resep word in lae op mekaar gestapel en ‘n eenvoudige ding soos ‘n tydskakelaar wat apart aangekoop kan word indien jou Slow cooker nie ‘n tydskakelaar het, skakel na paar ure aan en jou kos word gaar. Teen die tyd wat jy tuis kom begroet die wonderlike geure van huislike samesyn jou by die deur. Ek gebruik ‘n 3 liter Hutspot vir hierdie resep en ‘n groter pot sal ook geskik wees. 1.5 kg skenkel / kort rib / chuck vleis 2


Onlangse inskrywings

Gaan luister saam op ons website !!! Die spesiale trial ending episode!! Ons beplan 'n bankrooftog. en bespreek ons planne vir 'n zombie apocalypse sowel as ons eie reallity tv show.

Onlangse inskrywings

22 jaar se roesHierdie storie het eintlik twee kante ... so laat met die een begin. So tyd gelede het ek kennis gemaak met Mashesha se stofies en 3 aangeskaf wat ek gebruik by die Potjiekos kompetisies. Dis baie 'n lekker stofie as jy eers sy streke ken.Laaste roes is afSo 3 weke terug staan ek in die stoor en kyk na die stofies en toe onthou ek my pa se Skottelskaar braaipan. Hy het die pan in 1966 gemaak en ek kannie eers begin om te dink hoeveel kilogramme vleis is deur daardie pan nie. Na sy dood het die pan in die garage gebly en tydens my ma se laaste verhuising het ek die pan gekry. Teen die


Onlangse inskrywings

Ek dood oor turksvye. Netjies afgeskil en yskoud uit die yskas. Groen, geel en rooi – die mooiste juweelkleure. Ek kon nog nie ‘n woord kry om die smaak te beskryf nie. Maar as ek aan hoogsomer dink, voel ek eintlik hoe die yskoue pitte en sappige vlees by my keel afgly. Ek onthou nog uit die dae toe ek skool gehou het op Graaff-Reinet en naweke saam met my eerste man op die plaas duskant Jansenville gaan kuier het. Ek het skottelsvol verorber. My skoonmense het gespot en gesê ek is soos die apies in die veld – turksytyd sit hulle boeppens op die draad in die son en slaap, trommeldik geëet. Sommer so van die bos


Onlangse inskrywings

My soektog na die absoluut perfekte pers vy vir ’n TV advertensie lei my laas Saterdag na die Oranjezicht Mark by Grangerbaai langs die V&A Waterfront. As jy enigsins belangstel in kos is hierdie mark ’n absolute moet, maar meer hieroor ’n volgende keer. Terug na daai perfekte vye. Ek spoor hulle op by my gunsteling vrugtestalletjie en ek’s verlig en verheug soos ’n 4-jarige met ’n roomys op ’n warm dag. Ons noem hierdie verleidelike soete pers nommertjies Evita vye hier. Wat wou Evita, ek dink hulle Franse naam – bourjasotte noir – is mooier. Dis inderdaad in die suide van Frankryk wat ek die eerste keer die vreugdes van die bourjasotte gesmaak het. Hulle was my middagete so


Onlangse inskrywings

Dié maand word ek 27. Drie jaar weg vanaf my eerste botox-inspuiting. Drie jaar weg vanaf my eerste K-Way-baadjie. Drie jaar weg vanaf vrae rondom ’n tekort aan eie woning, trouring of Labrador. My grootste vrees is eintlik dat ek spyt gaan wees oor die dinge wat ek nie doen nie, en die ironie lê in die feit dat ek als nou kan doen in plaas van bekommerd wees oor my eendag-spyt-wees. In die afgelope 27 jaar het ek al verskeie beroepe gekies wat ek gedink het my gelukkig sal maak. Ballerina. Argeoloog. Mode-ontwerper. Argitek. Grafiese ontwerper. Musikant. Fotograaf. Huisvrou. Dis snaaks hoe dit wat jy ingedagte gehad het vir jou toekoms nooit presies uitwerk soos wat jy gedink het


Onlangse inskrywings

Wat hoef mens nou eintlik meer te sê as net dit: Gekrummelde eiervrug tjips met vinkel-en-koljander jogurt. Hier’s die resep. Bedien 4 tot 6 10 ml koljandersade 10 ml vinkelsaad 2 eiervrugte 100 g koekmeel 5 ml fyn sout 2,5 ml swartpeper 3-4 eiers 150 g broodkrummels, tuisgemaak of panko-broodkrummels 10 ml sesamsaad (opsioneel) Kookolie, vir diepbraai Vir die vinkel-en-koljander jogurtdoopsous 5 ml koljandersaad


Onlangse inskrywings

Kalk Bay is a fishing town facing the sea, with a series of lofty mountains rising majestically into the sky behind. The name “kalk”, meaning “lime” in Afrikaans, is where it gets its name from. The lime was extracted from burning mussel shells that washed up on the beach. Once the lime was extracted, it was used as building mortar. The original kilns in which the shells were burnt unfortunately have not survived, but examples of similar kilns can be found along the West Coast, in the vicinity of Yzerfontein, approximately 85 kilometres north of Cape Town, off the R27. Kalk Bay (Kalkbaai in Afrikaans) is conveniently situated on the railway line between central Cape Town and Simon’s Town. Undoubtedly,


Onlangse inskrywings

Januarie is die maand vir goeie voornemens – nou ja, hier is ons s’n: Om nie ons ore aan enigiemand uit te leen nie. Ons het jare gelede 5 van ons beste, sterkste vrugbaarste koeie verkoop op openbare veiling. Hoekom? Want hulle het draadgespring. Vandag weet ek, die beste koeie sorg vir hulself. As hulle draadspring, kyk ek anderkant toe, of skuif die hele trop oor. Partykeer kan welbedoelde raad groot skade aanrig – in ‘n boerdery, in elk geval. Om nie ou koeie uit die sloot te haal nie. Gedane sake is geskiedenis. Dit het gebeur, en die beste wat mens nou kan doen, is om vorentoe nie dieselfde fout te maak


Onlangse inskrywings




Onlangse inskrywings

Sit die toebroodjie voor as ligte middagete Gebruik ’n verskeidenheid vars brode soos rogbrood of ciabatta of self lekker sadebrood Smeer die broodjies deeglik tot op die hoeke met botter dat jou toebroodjie nie pap word nie 1 groot ryp Avokadopeer 4 eiers hard gekook mayonaise sout en peper na smaak Brood van jou keuse Druk Avokadopeer fyn Dop eiers af en druk rofweg fyn en voeg by avokadopeer Geur met sout en peper na smaak Vou genoeg Mayonaise by om dit lekker klam te maak en meng deur Maak nou jou toebroodjies met die lekker vulsel, ook baie lekker op vars warm roosterbrood Sit dadelik voor


Onlangse inskrywings

Korean-Style Beef Short Ribs with Pickled Vegetables 2018-12-29 15:39:58 Serves 4 Write a review Save Recipe Print Total Time 30 min Total Time 30 min


Onlangse inskrywings

Energie en Protein stafies, Banting, Gluten vry, Koekoes se resep2K Amandels2K Neute1K Saad mengsel (of net sonneblom sade)2K CranberriesKap effens kleiner in die voedselverwerker.Dit maak dat dit beter klou.2K neut botter 1 1/4K HeuningRoer laat dit net opkook tot dit verdik.2t VanillaStir in vanilla and pour over nuts.Add 3 hande vol sonneblom sade wat net gekneus isEn ongeveer 3K klapper (meng mengsel eers goed om te sien hoeveel is nodig om te set)Meng goed en druk plat in pan met n aartappel drukker (masher) of sit n laag bak of waspapier bo oor die mengsel en rol dit stewig van met n koekroller.Plaas n paar uur in die yskas tot goed koud.Sny in stafies. Dit help as jy was

Onlangse inskrywings

Portuguese Espetadas Wil bietjie vir julle ons Espetadas wys wat ons nou die dag met ‘n kampnaweek gemaak het. Julle kan dit gerus probeer. Dit is heerlik. Groot stukke rump, sirlion of fillet steak – in groot blokke gesny. Ons het hier Kudu fillet gebruik. MARINEER jou vleis 1 UUR VOOR JY BRAAI in knoffel, […]

Onlangse inskrywings

Sult / Brawn - Die resep word genoem: “Verneuk Sult” omrede dit aangepas is om soos sult te proe. Die resep is nou rêrig ‘n randrekker en die blikkie boelie bief word gerek tot waar hy nie meer kan nie! Vinnig en bekostigbaar. Bestandele: 1 blikkie boeliebief 3 & 1/2 eetlepels gelatien 1 medium ui, gerasper 4 hardgekookte eiers, in skywe gesny 2 eetlepels kerrie of na smaak 2 knoffel huisies skoon gemaak en fyn gedruk 1 teelepel borrie 1½ koppie koue water Ekstra 1/4 koppie warm water om gelatien mee aan te maak Meng boeliebief, kerrie, koue water en res van bestandele saam Laat dit stol in yskas en sny in skywe Nota: Maak die gelatien laaste


Onlangse inskrywings

MOSSELTERThttp://lekkerreseptevirdiejongergeslag.blogspot.com/2018/09/mosseltert.htmln Kleine Mosseltertjie gebak..sommer so uit my kop uit en ja heerlik geweesMOSSELTERTJIE**eie resep Helena**1 k Koekmeel2 t Bakpoeier 1 t Sout 1 eier 200ml Melk 2 e olie 2 Blikkies gerookte Mossels gedreineer in aparte bakkie en gemeng met bietjie Worcestersous en 1t Tamatiesous[die olie sousie in die blikkies] METODE Braai een uitjie en 2 sampioene in bietjie botter en laat afkoel[fyngekap] Sif meel, sout en bakpoeier saam Klits eier, olie en melk saam Meng met meel bestd. Meng stadig jou mossels deur die beslag Skep jou uie en sampioene in jou tert pannetjie Gevolg deur jou beslag Bak in voorverhitte oond 180*C vir +- 15-20min[ kyk maar net] Haal uit oond en gooi stadig jou olie sousie


Onlangse inskrywings

Verskeidenheid Namaqua-wyne om van te kies en keur by Die Keldery Met ’n panoramiese uitsig oor die pragtige wingerde en die Maskamberg, is Die Keldery Restaurant die perfekte venue waar besoekers rustig kan ontspan. Geleë by Spruitdrift-wynkelders net buite Vredendal, bied Die Keldery ’n ontspannende omgewing – ’n ideale plek om terug te sit en ’n verskeidenheid van die Namaqua-wyne by hul proelokaal te geniet. Die Keldery nooi jou om daagliks van Maandag tot Saterdag tussen 09:00 en 17:00 die verskeidenheid Namaqua-wyne te beproef of om die wyne hier te koop. Jy kan die volgende wyne hier geniet met die heerlikste geregte, of jy kan die wyne hier koop: Wyne vir elke dag: Namaqua Blanc de Blanc Namaqua Sweet

Onlangse inskrywings

60ml botter 60 ml kondensmelk 10 ml suurlemoensap Klits alles goed saam tot lig en styf Gebruik soos geklitse room


Onlangse inskrywings

Week vyf: Kolwyntjies vir Ouerdag by die skool Eerste ouerdag by sussie (Maia) se skool en soos enige ma wat wil betrokke lyk, stem ek toe in om kolwyntjies te maak vir die dag. Mens het mos die ‘urge’ om te probeer lyk dat jy jou sh!t together het vir al die mense om jou, maar in realiteit hol jy net soos ‘n hoender wat se kop afgekap is rond. Maar die waarheid is ons almal doen, moenie vir jouself jok nie! En dis normaal. Want kids happen. En niks is weer dieselfde. En dis okay. So stuur ek man winkel toe met die inkopielys vir skool se kolwyntjies (hy het nie geweet dis die afrikaanse woord vir cupcakes nie,

Onlangse inskrywings

In die aand as ek my kop neerlê, en my vriend, die droom weer sien, dink ek aan beesvleis stroganoff. Dan praat ek en my vriend oor hierdie wonderlike kos wat jare gelede as goedkoop en gewild gesien was. Ek is bevoorreg om die meeste van my drome te kan onthou. Hierdie besonderse droom was besonders stormagtig. Ek het rondgerol en gesweet onder die warm kombers. Warm as gevolg van my hitte daarin vasgevang en my gewete wat my laat rol. Ek dink aan die bestanddele: 907 g (2 pond) beesfilet 4 eetlepels buitensporige duur botter 1 groot ui, fyngekap 3 eetlepels meelblom 1 huisie knoffel, fyngestamp Sout en peper na smaak 2 blokkies vleisekstrak opgelos in ‘n koppe tamatiesous


Onlangse inskrywings

Recipe Make a phylo bowl with sheets of phylo that you brush generously with melted butter. Line a muffin tin or ramekin with the buttered phylo. Bake in the oven @180 degrees until golden brown. Take out of the oven and remove from muffin pan, let it cool down. Make a filling of either smoked snoek or balsamic biltong. You can serve any filling even a salad in the phylo bowl. Smoked snoek : Remove all the “bones” from the snoek. Flake the snoek, add cream cheese (not cottage cheese), fish spice,salt, freshly ground black pepper and lemon juice to taste. Use +- 300g for 4 people with 1 tub cream cheese. Serve in phylo cup.Garnish with finely


Onlangse inskrywings

Die lente maak almal bietjie simpel. Wetenskaplikes reken dat die seisoenale toename in temperatuur ’n perifere vasodilatasie veroorsaak wat net genoeg bloed van jou brein af steel om jou effens hipoksies te laat. Dis hierdie suurstofnood wat volwasse mans sonder kouse laat werk toe gaan. Die ischemie wat volg het baie dieselfde effek as twee tot drie light biere en laat jou motorfunksie grootliks intak, maar los jou net-net kwesbaar genoeg om na jou ex te begin verlang of dalk selfs ’n vierde bier te drink. Vir die Barrel Boys was dit egter die eersgenoemde. Almal het ’n eerste liefde. Party mense is geseën met ’n voortreflike, ingebore, oordeel en vir hulle word dit ’n enigste liefde, maar meeste van

Onlangse inskrywings

The S5 Drop Down Panel is a slide down panel that will appear at the top of your site. The panel itself contains six module positions. You may publish any module that you wish into these positions. It comes packed with features so be sure to check out the list and screenshot below. Customize almost everything! Shadows, borders, gradient, opacity Contains 6 module positions drop_down_1, drop_down_2, drop_down_3, drop_down_4, drop_down_5 and drop_down_6 Auto adjust to the height of your content Set your own open and close text Auto collapse if no modules are published to it And many more features! Screenshot of Drop Down admin in template configuration


Onlangse inskrywings

Mix 1 tin john west mackrel in oil with a tin john west sardines in oil and about 3 john west anchovies…blend well and serve

Onlangse inskrywings

Hoofstuk 1 Basiese Reëls vir die generasie wat akademiese resepte wil lees Maak seker dat alle gemeenregtelike (ou reëls) en statutêre vereistes (die land se geskrewe reëls – ja, daar is so iets) nagekom word, onder andere, daardie vereistes (wat jy in of op of aan die resep moet kan sien) wat nagekom word om te verseker dat die resep bindend op die mense is (jy mag nie iets anders doen nie – die woorde bind jou vas soos ‘n tou wat om jou arms en lyf gaan), en dat die mense nie krimineel vervolg sal word nie (die resep mag byvoorbeeld nie se dat jy iets verkeerds moet gaan doen, soos om diere seer te


Onlangse inskrywings

BOONTJIE SOPBestandele1 Pakkie Bees Stew vleis1 ui3 Aartappels3 Wortels4 Preie Stingels (Leeks)1 Blik Tamatie en Uie Mix1 pakkie Bruin uie sop of 1 pakkie stew mix sop1 pakkie droe boontjies3 Lepels Worcestershire Sous3 Liters Water2 Blokkies Beef Stock Sout en Swart Peper.. Braavleis Speserye1 Koppie droe sopmengselMetodeKook boontjies vir n uur in water met sout. Spoel boontjies af in n vergieter. Hou eenkant.Braai ui en plaas vleis in pot.Voeg sout,peper,worcestershire sous en braaivleis speseryer by vleis. Meng beef stock in 2 liters water en voeg by vleis. Voeg boontjies en droe sopmengsel by vleis en kook vir nog n uur. Rasper aartappels, wortels en kap preie. Na n uur voeg aartappels,wortels, preie, blik tamatie en uie


Onlangse inskrywings

Die Windpomp Feesbord Hierdie feesbord was gelaai met die lekkerste plaaslike Karoo produkte - volstruisfrikkadelle, granate, vye, geroosterde brood, olywe, songedroogde tamaties, patee en die wonderlikste bonepatee wat ons gemaak het met IMBO-bone. Die

Onlangse inskrywings

Livi is skielik anemies verklaar en moet yster inneem. Nou Skoor is grootgemaak sonder die inname van organe, en ek weet lewer is ‘n uitstekende bron van yster. As mens die slim mense kan glo! Sit dan in die agtermiddag slentergang van die son en wonder hoe ek die lewers in haar gaan kry sonder om te moet proe aan my poging, en sonder dat sy enamel toe hol vir verligting. PeriPeri chicken livers. Klink soos daai destydse garnaal kelkie. Afgesaag en afgeleef en boooooring. Smaak kliere, verbeelding en kop begin werk, en ek dink my poging het demits goed uitgewerk. Probeer gerus. Ontvries en kyk dat al die senings en goed af van die lewers is.


Onlangse inskrywings

Advertisements

Onlangse inskrywings

Hierdie resep is baie lekker as dit met braaivleis voorgesit word 2 Pakke gemengde Seekos Halwe pak spinasie Lasagne 1 Blikkie room Aromat Stoom die seekos tot dit gaar is Kook die Lasagne pasta tot dit gaar is en sny dit dan in lang stroke ongeveer 1 cm breed Dreineer die water van die seekos terwyl dit nog warm is en meng dit saam met die warm, gedreineerde pasta Meng nou Aromat na smaak en die blikkie room ook by Bêre in die yskas tot dit ordenklik afgekoel het- verkieslik oornag Advertisements

Onlangse inskrywings

Hoekom die woordeboek van fudge praat as “twak praat” of bedrog sal ek nou nie weet nie. Al wat ek weet is, DIS LEKKER! Hier volg die resep van jare gelede – nog steeds ‘n wenner. 1 kg suiker 2oog stork margarine (bak) 3/4 koppie melk 1 blikkie gewone kondensmelk 1/2 koppie fyn gekapte gemengde neute en/of (gemengde droë vrugte opsioneel) van die wat jy in sakkies by die groentewinkel kan koop per gewig. Los die suiker op in die melk op lae hitte. Suiker moet gesmelt wees. Stel plaat hoër en voeg botter en kondensmelk by. Laat kook vir ongeveer 1/2 uur terwyl jy heeltyd roer en totdat die borrelende massa begin wegtrek teen


Onlangse inskrywings

KULTUURSTOKERSGILDE MAMPOERFEES 4 JUNIE 2016, MET MAMPOER-KAMPIOENSKAPPE OP DONDERDAG 2 JUNIE. Inleiding: Ons nooi alle kultuurstokers en Artikel 116 stokers in Suid Afrika om deel te neem aan die Nasionale Mampoerkampioenskappe te Willem Prinsloo Landboumuseum, Rayton Pretoria, vanaf 1 Junie tot 4 Junie 2016. Die doel van die mampoerfees is om die gehalte van die drank wat deur bogenoemde gestook word te verbeter. Volgorde van gebeure: Woensdag 1 Junie – Dranklokaal word voorberei vir beoordeling vanaf 10h00. Donderdag 2 Junie – Beoordeling van drank vind plaas Vrydag 3 Junie – Van 07h00 tot 10h00 word uitslae op die bottels aangebring. Van 10h00 tot 13h00 word ‘n Kursus in “Basiese Stookbeginsels” deur die hoofbeoordeellaar Lofty Ellis aangebied Die

Onlangse inskrywings