kos: resepte, kookkuns, bak, bier, wyn, mampoer, witblits, brandewyn, hardehout, eetplekke
Drink Chenin! Nee, dis nie ’n opdrag nie, net goeie, gesonde advies. En as jy nie weet waar om te begin nie, hoekom nie met De Krans se jongste Free Run Chenin Blanc nie? Hierdie unieke, boetiekstyl Chenin Blanc van die 2020-oesjaar is vol geure van ryp tropiese vrugte soos piesangs, koejawel en grenadella, asook sweempies lemmetjie. Die wyn is kompleks met goed-geÏntegreerde suur, wat lei tot ‘n netjies afgeronde wyn met ‘n blywende, volronde nasmaak. Die De Krans Free Run Chenin Blanc 2020 word beskryf as ‘n vryloop- chenin blanc omdat slegs die vryloopsap gebruik word wat lei tot meer intense vrugte-geure, kompleksiteit en ‘n uitstekende houvermoë. Die wyn is lig genoeg om op sy eie te
Onlangse inskrywings
Onlangse inskrywings
Ingredients spray olive oil 2 chicken breasts, skinless and trimmed 200g each ½ onion, finely chopped 1 fat garlic clove, crushed 100g mixed or chestnut mushrooms, sliced 250ml chicken stock (made with ½ a stock cube) salt and pepper 100ml crème fraîche 1 tbsp freshly chopped parsley, for garnish 300g broccoli, steamed, to serve Method Heat the spray oil in a non-stick frying pan, add the chicken breasts and fry for about 10 minutes, or until well browned on both sides. Set aside. In the same pan, add a little more oil and fry the onion for 2–3 minutes, or until translucent. Add the garlic and fry for another 1–2 minutes. Add the mushrooms and fry until golden-brown. If they
Onlangse inskrywings
Onlangse inskrywings